2017-12-05

Ücretsiz Kurslar Devam Ediyor



Üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra personelinin boş zamanlarını; ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sanatsal ve kültürel aktivitelerle değerlendirmesi için, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından açılan ücretsiz kurslar devam ediyor.

Diksiyon, İngilizce, ebru, rölyef, boks, Türk halk müziği korosu, Türk sanat müziği korosu, bağlama, grafik tasarım, halk oyunları, fotoğraf çekimi gibi birçok branşta açılan kurslara öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin beden - ruh sağlığını korumak, ilgi alanlarına göre boş zamanlarını değerlendirmek, yeni ilgi alanları kazanmalarını sağlayarak, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkân verecek hizmetler sunmak amacıyla açılan kurslara kayıtlar devam ediyor.

Üniversitemiz, 2017-2018 Akademik yılında da düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda ücretsiz kurslar ile öğrencilerin ve personelin boş zamanlarını değerlendirecek, yeteneklerini geliştirecek ve güncel hayatlarında kendileri için farkındalık oluşturacak yeni kazanımlar edinmelerini hedefliyor.

Üniversitemizde düzenlenen ücretsiz kurslara katılmak isteyenler kurslar.nku.edu.tr adresinden online başvuru yapılabilir.