2014-04-22

ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. OSMAN ŞİMŞEK'İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI



Ulusal olmasının yanında tüm dünya ülkelerinde coşkuyla kutlanan ve bizlere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırası olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl 94. yıldönümünü kutluyoruz.

Ülkemizde, dünyanın her köşesinden gelen çocukların da katılımıyla bir şenlik havasında kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni en güzel şekilde ortaya koymaktadır.

Çocuklar ülkemizin geleceği, milletimizin umududur. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek olan çocuklarımız, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek, yarınlara taşıyacak ve imza attıkları başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaklardır. Onları ne kadar iyi yetiştirirsek, ülkemizin geleceğini de bir o kadar güzel imar etmiş olacağız.

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ve varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.

 

                                                                                              Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK

                                                                                                            Rektör