2016-04-08

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Toplantısı



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in katılımıyla Öğrenci Toplulukları Tanıtım Toplantısı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay, Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Abdullah Yinanç, akademisyenler ile 82 öğrenci topluluğunun temsilcisi bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Öğrencilerimizin akademik eğitiminin yanı sıra sosyal, kültürel ve spor alanlarında kendilerini tamamlayarak hayata atılmaları için öğrenci toplulukları ve onların çalışmalarına önem veriyoruz. Bu gün Üniversitemizde 82 öğrenci topluluğu aktif olarak faaliyet göstermektedir. Temennimiz, kurulan yeni öğrenci toplulukları ile öğrencilerimizin daha fazla fikir ve proje üretmeleridir.” dedi.

Toplulukların çalışmalarının anlatıldığı toplantıda öğrenciler, katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkürlerini sundu. Üniversitemiz Yönetimi de samimi bir ortamda öğrencilerin sorularına cevap vererek, gerçekleştirecekleri çalışmaları destekleyeceklerini dile getirdiler.

Toplantı sırasında öğrenci topluluklarının yapmış olduğu faaliyetler ile ileriye dönük olarak yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgiler verilerek üniversite yönetiminin gelecek organizasyonlara ilişkin verebilecekleri destekler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası, Sosyal Yaşam Merkezi’nde öğrenci topluluklarına ayrılan ofisler gezildi.