2019-03-07

Öğrenci Dekanlık Buluşması Gerçekleşti



Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından ilki düzenlenen “Öğrenci Dekanlık Buluşması” programı akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’ nda düzenlenen programda Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Evren CABİ, Dr. Öğr. Üyesi Tevfik SÜTÇÜ, Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep SET bulundu.

Fakültenin sahip olduğu imkanlar, idari ve akademik çalışmaların işleyişi hakkında genel bilgilerin verildiği programda Dekan Prof.Dr. İsmail YILMAZ, “Yönetim olarak Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin talep ettiği ya da rahatsızlık duyduğu konuları öğrencinin lehinde sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Bugün düzenlenen programda da sizlerle birebir görüşme imkanı sağlamak istedik. Amacımız sizlere fakülte içinde üniversite içinde daha verimli ortam yaratmak, önerilerinizi hayata geçirmektir” sözlerini kaydetti.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Evren CABİ, “Üniversite olarak öğrenci odaklı eğitimi amaçlamaktayız. Fakülte olarak bu amacı gerçekleştirmek için sizlerin dile getirmek isteyip dile getiremediğiniz, sonuçlanamayan bazı konularınız varsa onlara çözüm üretebilmek için burada toplandık. Fakülte içerisinde yer alan öneri ve dilek kutularında yazan her mesajı değerlendirdiğimizden hiç şüpheniz olmasın.” İfadelerine yer verdi.

Dekan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Tevfik SÜTÇÜ ise “Fen Edebiyat Fakültesi idaresi olarak sizlerin çok rahat iletişim kurabileceği ve ulaşabileceği bir fakülteyiz. Kapımız sizlere her zaman açık, her türlü soruna uymamız gereken yönetmelik kapsamında öğrenci lehine cevap veriyoruz” dedi.

Öğrencilere Üniversite hayatının yalnızca akademik çalışmalarla sınırlı olmayan bir nevi kendinizi tanıdığınız farklı iletişimlerin bir arada olduğu kültürlenme aracı olarak düşünmelerini ifade eden Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Üyesi Zeynep SET, “Bizlerin amacı sizi kendinizle tanıştırmaktır. Üniversitede birey; okuyan, bilgi edinen ve bildiklerini aktarabildiği bir yerdir. Aslına farklı dünyalara açılabileceğiniz tek yer burasıdır ve bu süreç çok kısadır. Lütfen burada olduğunuz süreyi iyi değerlendirin” sözlerine yer verdi.

Program öğrencilerin yönetime aktardığı soruların cevaplanması ve ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.