2020-02-11

Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Üniversitemiz merkez kampüsüne gezi gerçekleştirdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bölümleri ile kampüs gezdirildi.

Yüksekokul yetkilileri tarafından geziye katılan 40 öğrenciye puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere ayrıca üniversite hakkında ayrıntılı tanıtıcı bilgiler verilerek,  öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundu.