2015-06-24

Çorlu Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni



Üniversitemiz 2014-2015 akademik yılının ardından Mezuniyet Töreni Çorlu Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşen törende büyük bir coşkuyla kutlandı.

Mezuniyet törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Rektör Yardımcısı Şefik Kurultay, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende yapılan protokol konuşmalarında öğrencilerimize mezun olduktan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.

Çorlu MYO birincisi Özge Öz öğrencimize ödülü Kaymakam Sayın Levent Kılıç, 2. olan öğrencimiz Binnur Duğan’a ödülü Rektör Yardımcısı Sayın Şefik Kurultay, 3. olan öğrencimiz Havva Baytekin’e ödülü Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Habib Korkmaz tarafından verildi.

Okulumuz Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş konuşmasında, öğrenci ailelerine teşekkür ederek, mezun olan öğrencilerimize geleceğe yönelik başarılı adımlar için nasihatlerde bulunup tebrik etti.

Konuşmaların ardından yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri ve hocalarımız tarafından verilip, mezun olan öğrencilerimizin havaya kepleri atmasıyla ve tören sonrası akademik ve idari personelimizin katılımıyla başlayan iftar yemeğinin verilmesiyle törenimiz sona ermiştir.