2015-06-26

Çorlu Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşku İle Kutlandı



Üniversitemiz 2014-2015 Akademik Yılının ardından Çorlu Mühendislik Fakültesinin 19. Mezuniyet Töreni, Fakülte bahçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof.Dr. Osman Şimşek, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, , Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü,  Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Müdürleri, Öğretim Elemanlarımız, İdari Personelimiz ve Kıymetli Ailelerimiz ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende yapılan protokol konuşmalarında öğrencilerimize mezun olduktan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.

Çorlu Mühendislik Fakültesi birincilerimiz Büşra Üstün ve Mehmet Bişkin, ikincimiz Semih Şahin ve üçüncümüz Oktay Öztürk’e başarı belgesi ve hediyeler takdim edildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr.Lokman Hakan Tecer konuşmasında mezun olan genç mühendislerimizi kutlarken, öğretim elemanlarımıza ve ailelerimize emekleri için teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek gerçekleştirdiği konuşmasında “Ailelerinizin büyük destekleriyle yetişen gençler olarak bugün buradasınız. Fakültemizin değerli akademik üyeleri sizleri ülkemiz koşullarına göre çok iyi imkânlar içinde, doğru teknik bilgilerle donattı. Dürüst, ahlaklı, kendini bilen, kendine inanan ve güvenen, meslek sahibi gençler olarak; sizin için, yakınlarınız için, ülkemiz için yapabileceğiniz çok şeyler olduğunu biliyoruz. Ülkemizin ve insanlığın geleceği için çok önemli olduğunuzu unutmayınız. Başardıklarınız, sonraki mezunlarımıza açılacak kapıların anahtarı olacaktır. Bu mezuniyetten sonra zorlu bir yola çıkacaksınız” ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Osman Şimşek konuşmasını fedakâr aileleri, Fakültemiz mensuplarını ve mezunlarımızı kutlayarak tamamladı.

Konuşmaların ardından mezun olan genç mühendislere belgeleri verildi. Yrd.Doç.Dr.İbrahim Feda Aral eşliğinde genç mühendisler Mühendislik Yeminlerini ederek keplerini havaya attılar. Bu esnada havai fişek gösterisi coşku ile izlendi.

Tören sonrasında verilen konser ile öğrencilerimiz eğlencelerine devam ettiler.