2019-08-01

Çorlu 1 OSB Müdüründen Ziyaret

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Cem FİTOLOĞLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Cem FİTOLOĞLU, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin Üniversite-Sanayi işbirlikleri içinde gerçekleştirdikleri çalışmaların eğitime olduğu kadar ülke ekonomisine de katkı sağladığını belirterek takdir ettiklerini belirtti ve Rektör ŞAHİN’e çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, bu kapsamdaki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini, bu iş birliklerinden hem Üniversitemizin, hem işbirliği yaptığımız firmaların, hem de ülke ekonomisinin kazançlı çıkmakta olduğunu vurguladı.