2019-12-13

Çorlu Özel Modern Fen Bilimleri Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret



Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde Çorlu Özel Modern Fen Bilimleri Anadolu Lisesi 9,10,11, ve 12. sınıf öğrencilerine öğretmenleri eşliğinde, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Spor Kompleksi ve kampüs gezdirildi.                                                                                               

Gezi kapsamında Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesine ziyarette bulunan öğrencilere Resim Bölümünden Doç. Dalila ÖZBAY eşliğinde duvar resmi ve resim atölyeleri gösterildi. Ayrıca öğrencilere Spor Kompleksi içerisinde havuz, sauna, hamam ve fitness salonları gezdirilerek üniversitemizin sosyal aktivite alanları tanıtıldı.

80 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezide Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tuğba KİPER ve Peyzaj Mimarlığın Bölümünden Prof. Dr. Rüya YILMAZ tarafından puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.

Üniversite deneyimi yaşayan liseli öğrenciler, memnuniyetlerini dile getirerek Üniversitemiz kampüsünden mutlu ayrıldılar.