2016-09-01

Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi Projesi Kapsamında Bilişim Teknolojileri Toplantısı



Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi Projesi kapsamında dönemsel olarak Bilgi Teknolojileri Danışmanlık toplantıları düzenlenmektedir. Bu çerçevede Yazılım ve Web Portal geliştirilmesi sürecinde üniversitelerin Kariyer Merkezi, Bilgi İşlem Dairesi, Öğrenci İşleri, Öğrenci Temsilcileri gibi birimlerin temsilcileri ile yakın iletişim içerisinde bulunulması oldukça önem taşımaktadır.

Bu toplantılar serisinin ikincisi üniversitemizde düzenlenmiştir. Toplantıya Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Çetin, Yrd. Doç. Dr. Erdal Kılıç, Öğr. Gör. Fatih Özen, Arş. Gör. Eyüp Erdem Teykin, Emine Kafalı, Evren Köksal, Mehmet Şah Bilmez, Fatih Şahin, Serpil Çılgın katıldı. Toplantıda aynı zamanda Ecorys firmasının uzmanları M. Haluk Saran ve Tolga Karakurt ile proje asistanı Büşra Güder yer aldı.

Ecorys firmasının bilişim teknolojileri uzmanı M. Haluk Saran tarafından gerçekleştirilen sunumda geliştirilmekte olan sistemin mevcut durumu tanıtılmış, katılımcıların görüş ve önerileri alınmış, ilerleyen aşamalarda izlenecek olan yol haritası gözden geçirilmiştir.