2017-04-10

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesinden NKÜ’ ye Ziyaret



Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesinden gelen 120 kişilik öğrenci grubu, Üniversitemiz Basın Halkla İlişkiler Birimi personeli eşliğinde kampus içerisindeki Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Kütüphane ve Spor Kompleksi gezdirildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Sevim Gaytancıoğlu öğrencilere basılı materyaller dışında üniversitemizin sahip olduğu elektronik kaynaklar ve veritabanı hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Yakup Bıyıkoğlu ve Yrd.Doç.Dr Vezir Harman fakültedeki derslerin işlenişi ve müfredat hakkında bilgi verirken Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Arş.Gör. Erdem Ayyıldız da öğrencilere yetenek sınavları, BESYO’daki ders içeriklerinden bahsetti.

Gezi esnasında öğrencilere kampus ve kampus de yaşam, taban ve tavan puanı ilaveten burs olanakları hakkında bilgi verildi. Öğrenciler birimlerin ilgili akademisyenlerine merak ettikleri konular hakkında soru sorma imkanı buldular ve üniversitemizi yakından tanıma imkanını elde ettiler.

Üniversiteyi ve kampus hayatını yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler kendilerine gösterilen ilgiden dolayı üniversitemiz yetkililerine teşekkürlerini sundu.