2016-11-04

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret



Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi sayısal, sözel, dil ve eşit ağırlık bölümü 11. Sınıf öğrencileri Üniversitemizi ziyaret etti.

Öğrencilerin branşları doğrultusunda Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Kütüphane ziyaret edilerek bölüm ve programlar hakkında bilgi verildi.

Öğrenciler, başta Anatomi Laboratuvarı olmak üzere Tıp Fakültesi’nin diğer laboratuvarlarını gezerek,  burada alınan dersler ve tıp öğrenimi ile ilgili bilgi sahibi oldular. Daha sonra Fen Edebiyat Fakültesi’nin laboratuvar ve derslikleri gezilerek fakülte, bölümler ve programlar ile öğrencilerin ders dışı sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve öğrencilerimize sunulan imkanlar hakkında bilgi verildi.

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonu çerçevesinde gezdirilen öğrencilere birimlerin tanıtım sorumluları tarafından bölümler hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Öğrencilerin üniversite ile ilgili sorularının da yanıtlandığı programda öğrenciler kampüsteki yaşama şahit olma olanağına eriştiler.